«Επικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή!»

Πιεστικο συγκροτημα Gardena Classic 3000/4 2800 lt/h

«Επικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή και απόθεμα!»
2-3 Μέρες Πιεστικο συγκροτημα Gardena Classic 3000/4 2800 lt/h
Οι Μονάδες αντλίας πίεσης GARDENA 3000/4 είναι ιδανικές για σταθερή εγκατάσταση ως μόνιμο στοιχείο παροχής νερού. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να αξιοποιήσετε το δωρεάν βρόχινο νερό για οικιακή χρήση - π.χ. για το καζανάκι της τουαλέτας ή για το πλυντήριο - ή για την άρδευση του κήπου. Χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό της, απαιτείται ελάχιστος χώρος για την εγκατάστασή της αντλίας. Η μονάδα αντλίας πίεσης διαθέτει ως τυπικό εξοπλισμό ένα προ-φίλτρο που προστατεύει την αντλία από ακαθαρσίες και άμμο, καθώς και σύστημα αντεπιστροφής. Και τα δύο αυτά στοιχεία εξασφαλίζουν τη γρήγορη εγκατάσταση και την αξιόπιστη λειτουργία της αντλίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για εύκολη αρχική λειτουργία χωρίς προβλήματα, το μεγάλο άνοιγμα διευκολύνει την πλήρωση της αντλίας. Χάρη στη δεξαμενή νερού χωρητικότητας 24 λίτρων, η αντλία μπορεί πρώτα να χρησιμοποιήσει αυτό το απόθεμα, προτού ενεργοποιηθεί ή απενεργοποιηθεί αυτόματα από τον ενσωματωμένο διακόπτη πίεσης. Για την κατασκευή της αντλίας χρησιμοποιούνται μόνο υλικά υψηλής ποιότητας για μέγιστη απόδοση και αθόρυβη λειτουργία. Το μοτέρ με πυκνωτή εκκίνησης χωρίς απαιτήσεις συντήρησης, με προστασία θερμικής υπερφόρτισης αντλεί αποτελεσματικά το νερό χρησιμοποιώντας ένα σύστημα αντλίας με εκτόξευση μέσω πίεσης στο επιθυμητό σημείο. Ένα ενσωματωμένο μανόμετρο υποδεικνύει συνεχώς το τρέχον επίπεδο πίεσης. Πρακτικό: εάν είναι απαραίτητο, η αντλία μπορεί εύκολα να εκκενωθεί, μέσω της βίδας αποστράγγισης, πριν από επικείμενο παγετό.

Εύκολη τοποθέτηση

Το προ-φίλτρο και το σύστημα αντεπιστροφής ανήκουν στον τυπικό εξοπλισμό αυτού του προϊόντος, ως απαραίτητα αξεσουάρ. Έτσι, η εγκατάσταση γίνεται οικονομικά και εύκολα.

Αδιάλειπτη λειτουργία
Το μοτέρ με πυκνωτή χωρίς απαιτήσεις συντήρησης, με προστασία θερμικής υπερφόρτισης και η δεξαμενή μεγάλης χωρητικότητας καθιστούν δυνατή την άνετη και απρόσκοπτη λειτουργία, με εξοικονόμηση ενέργειας.
Εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση χρήσης
Οι μικρότερες ποσότητες νερού λαμβάνονται από τη δεξαμενή νερού, χωρίς ενεργοποίηση της αντλίας. Έτσι, εξοικονομείται ενέργεια. Ένας ηλεκτρονικός μανομετρικός διακόπτης ενεργοποιεί ανεξάρτητα την αντλία, όταν απαιτούνται μεγαλύτερες ποσότητες νερού, και έπειτα την απενεργοποιεί αυτόματα. Είναι ό,τι πιο βολικό υπάρχει.
Άμεση θέση σε λειτουργία χωρίς προβλήματα
Ένα μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης επιτρέπει την άμεση θέση σε λειτουργία χωρίς προβλήματα. Ένας περιστροφικός διακόπτης λειτουργίας και μια βαλβίδα εξαέρωσης εξασφαλίζουν τη βέλτιστη αυτόματη αναρρόφηση και τη λειτουργία χωρίς προβλήματα.
Συμπαγής σχεδιασμός για εξοικονόμηση χώρου
Ο συμπαγής σχεδιασμός περιλαμβάνει ενσωματωμένο μανόμετρο και διακόπτη πίεσης. Έτσι, η μονάδα αντλίας πίεσης απαιτεί ελάχιστο χώρο στο σημείο εγκατάστασής της.

Προδιαγραφές
Συντελεστής ισχύος 650 W
Μέγ. ικανότητα παροχής 2800 l/h
Max pressure 4 bar
Μέγ. αυτόματη αναρρόφησης 8 m
Μέγ. ύψος κατάθλιψης 40 m
Cut-in pressure 1,5 bar
Στρόβιλος τροφοδοσίας Πίδακας
Max liquid temperature 35 ° C
Βάρος 12,8 kg
Μήκος καλωδίου 1,5 m
Τύπος καλωδίου ρεύματος H07 RNF
Κατηγορία ηλεκτρικής προστασίας IP X4
Είδος Εργαλείου
Επαγγελματικό ΕργαλείοΝΑΙ
Εγγυήσεις
Δύο Χρόνια Εγγύηση

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ για Αθήνα*, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου). Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

  • Για παραγγελίες εντός Αθηνών παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας)
  • Aντικαταβολες με ELTA COURIER

Παράδοση στον χώρο σας

Με το voucher που στέλνουμε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας από τα ΕΛΤΑ COURIER. Κλικάρετε εδώ για τον εντοπισμό του αντικειμένου σας.

  • Κατασκευαστής: GARDENA
  • Κωδικός Προϊόντος: 1707
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Μέρες
  • 190,00€