«Επικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή!»

BOSCH PSA 700 E ΣΠΑΘΟΣΕΓΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ 06033A7000+ΔΩΡΟ ΓΥΑΛΙΑ Η ΓΑΝΤΙΑ

«Επικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή και απόθεμα!»
2-3 Μέρες BOSCH PSA 700 E ΣΠΑΘΟΣΕΓΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ 06033A7000+ΔΩΡΟ ΓΥΑΛΙΑ Η ΓΑΝΤΙΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Η ηλεκτρική σπαθοσέγα της Bosch PSA 700 είναι ένα χρήσιμο και εύκολο στον χειρισμό εργαλείο για την κοπή δοκών, μεταλλικών σωλήνων ή σωλήνων πλαστικού/συνθετικού υλικού ή ακόμα και για την κοπή χοντρών κλαδιών στον κήπο όπου άλλα εργαλεία τα "βρίσκουν σκούρα". Διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα Bosch-SDS για την άμεση και εύκολη εναλλαγή της πριονόλαμας χωρίς να απαιτούνται άλλα εργαλεία, μέσω ενός συρόμενου στοιχείου. Έρχεται με ηλεκτρονικό σύστημα Bosch για τον έλεγχο του αριθμού των παλινδρομήσεων της πριονολάμας για ομαλή λειτουργία και απαλή εκκίνηση, ενώ διαθέτει εργονομική αντιολισθητική λαβή για μεγαλύτερο έλεγχο και ασφάλεια. Είτε πρόκειται για το εγκάρσιο κόψιμο καδρονιών, το πριόνισμα κλαδιών, πλαστικών και μεταλλικών σωλήνων ή το πριόνισμα ισόπεδα στο τοίχωμα, με το PSA 700 εκτελείτε την εργασία σας απλά και γρήγορα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ονομαστική ισχύς: 710 W
Διαδρομή πριονόλαμας: 20 mm
Βάθος κοπής σε ξύλο: 150 mm
Βάθος κοπής σε χάλυβα: 10 mm
Υλικά Παράδοσης: 1 πριονόλαμα για ξύλο (S 2345 K)


Είδος Εργαλείου
Επαγγελματικό ΕργαλείοΝΑΙ
Εγγυήσεις
Τρία Χρόνια Εγγύηση

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ για Αθήνα*, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου). Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

  • Για παραγγελίες εντός Αθηνών παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας)
  • Aντικαταβολες με ELTA COURIER

Παράδοση στον χώρο σας

Με το voucher που στέλνουμε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας από τα ΕΛΤΑ COURIER. Κλικάρετε εδώ για τον εντοπισμό του αντικειμένου σας.

  • 94,70€